Kedves Vásárlónk!

Örömmel értesítjük, hogy a kapható az ÚJ 09-es Szemceruza zöld színben.

Hangsúlyozza ki szeme szépségét az új  zöld színű 09 - es Dr. Hauschka Szemceruzával.

Az ásványi pigmentek, a birs és karnauba viasz együttese, egy selymes, puha szemceruzát hoz létre, amely könnyen alkalmazható. 

A termékben található  nyúlszapuka - (Anthyllis Vulneraria), varázsmogyoró - (Hamamelis Virginiana) és fekete tea levél - (Camellia Sinensis) kivonatok, kifejezetten nyugtató hatással vannak a szemkörnyékre.

A Dr Hauschka 09 - es szemceruza eltérően az eddigiektől, külsejében egy új megjelenési formát hordoz, mert a teljes bevonatban visszaköszön zöld színe.

Használat:

Ha a használattól tompa lesz a ceruza, hegyezze ki szemceruzáját a Dr. Hauschka ceruzahegyezővel. Használja a szemceruzát a szeme alakjának kihangsúlyozására. Ha fokozni kívánja a hatást, alkalmazzon Dr. Hauschka Szemhéjtust a szemhéj felső részére.    

Tipp:

A szem környékéről a smink gyengéden eltávolítható a bőr nedvességét szabályozó Dr. Hauschka Tisztító tejjel. A pumpa segítségével egyszerűen nyomjon egy kevés Tisztító tejet egy nedves vattakorongra és gyengéden törölje le a sminket bentről kifelé haladó mozdulatokkal.  Utána vízzel mossa le az arcát.  

 

˝A természetből az embernek˝ ez a gyártó cégnek, a WALA Heilmittel GmbH-nek a vezérelve az 1935-ös cégalapítás óta. A polaritások ritmikus alkalmazása által, mint például hideg és meleg, sötét és világos vagy mozdulatlan és mozgásban lévő, a cég olyan gyógyító impulzusokat hordozó termékeket hozott létre, melyek  kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Emellett az alapanyagok vagy bio - vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származó, méltányos körülmények között termesztett növények.

A Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, NATRUE és/vagy BDIH minősítéssel. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak.